Monesti tulee mietittyä, että miksi ihmeessä ihmisen pitää laihduttaa? Tai että miksi juuri minun pitäisi lahduttaa? Kyllähän siihen hyviä syitä löytyy monia ja usein mietinkin, että koska syyt ovat niin suuret, niin miksi usein kuitenkin motivaatio laihdutukseen on matalalla? Mikä ihme siinä on kun herkut ja laiskottelu houkuttelevat niin kovasti?

 

Itse henkilökohtaisesti koen että suurimpina syinä laihdutukseeni ovat ulkonäkö, terveys ja yleinen parempi olotila. Olen itse terveydenhoitoalalla ja näen päivittäin sairaalloisen lihavia ihmisiä, jotka ovat ihan muiden ihmisten varassa vain painonsa takia. En ikinä halua olla sellainen ihminen ja jos jatkan samaa rataa kuin ennen niin varmasti päädyn yhdeksi heistä. En ole ikinä halunnut olla mikään langanlaiha mutta sellainen normaali olisi sopiva. Siinä on tavoitetta.

 

Ulkonäköpaineet on helpottuneet hieman elämänkumppanin löytämisen myötä. Ei ole enää paineita mennä yökerhoon pienessä topissa miehiä iskemään. :D Tämä on toisaalta laihdutuksen kannalta huono seikka, koska aiemmin tämän toimi kuitenkin pienenä kannustuksena. Nyt kuitenkin poikakaveri kannustaa minua, joten eiköhän se näin ole parempi ;)

 

Haluaisin saada itselleni hyvän olotilan laihduttamisen myötä. Toivoisin, että en aina tuntisi itseäni laiskaksi ja turvonneeksi. Nyt minulla on usein sellainen olotila. Usein syöminen keskittyy iltaan ja se ei ole yhtään hyvä asia. Sen jälkeen tulee vaan huono olo. :/ Toivoisin, että saisin kaikki "ruokatarpeeni" tyydytettyä pelkästään tervellisellä ruuualla mutta herkkuihin on niin kova kiusaus! Toivoisin saavani pään sisälle sellaisin mielikuvan ja ajatusmallin että en tarvitse herkkuja ja roskaruokaa vaan pärjäisin hyvin ilman niitäkin. Jospa sitten joskus.

 

Viikonlopuksi olisi tarkoitus lähteä mökkeilemään joten varmasti syömiset on aika heikolla mallilla silloin, koska en voi täydellisesti vaikuttaa syömisiin. No, olen jo päättänyt etä viikonloppu menee nyt rennommissa merkeissä syömisen suhteen ja taas sitten ensi viikolla palaan ruotuun. :)

Positiivisia uutisia: pääsin tänään lenkille, jee! Tunnin reipas kävelylenkki tuli käytyä ja tuntu kyllä tosi hyvältä muutaman päivän tauon jälkeen. :) Huomenna taas vois lenkkeillä ennen töihin menoa jos vaan ehdin. Huomenna olis myös punnituspäivä, päivittelen tuloksia sitten kunhan ehdin koneelle. :)