Eilen tosiaan aloitin nyt tuon Nutrilett-kuurin. Eilen oli hieman heikompi olo kuin normaalisti. Aamupäivästä meinasi tulla kans vähän huono olo, koska en oo tottunut syömään aamusta noin paljon makeaa. Tässä olis nyt eiliset ja tän päivän syömiset tähän saakka ja mun oma arvio mausta:

Eilen:

Suklaapirtelö: aika makean makuista ja yllättävän hankala saada alas. Ei kuitenkaan pahemmin alkanut tökkimään ja loppujen lopuksi ihan ok.

Karamelli-patukka: TOSI makeaa! Hyvän makuinen kyllä oli mutta aika iso ja "tuhti" paketti. Piti pari kertaa ihan laskee pöydälle ja pitää taukoa että sain kokonaan syötyä.

Kasvisliemi: ensi vaikutelma tosi suolainen. Suolan makuun kuitenkin tottui melko pian ja liemi meni kunnialla alas.

Juustopasta: Ihan ok maku, aika teollinen. Hieman turhan paljon juusto maistui. Tätäkään ei pystynyt kovinkaan nopeeta syömään. Ehkä jollain mausteella saisi hieman parempaa makua tähän.

Vaniljajälkiruoka: Aivan ihanaa! Tosi hyvän makuinen, melkein kun ois kaupasta ostettu vaniljavanukas. Lemppari tähän asti. :)

Tomaattiliemi: jos kasvisliemi maistui suolaiselta niin en ees tiiä miltä tää maistuu! Aivan uskomaton suolan maku eikä oikeastaan mitään muuta! Laitoin hieman enemmän vettä kun mitä ohjeessa sanottiin mut ei kyllä auttanut yhtään. Puolet sain alas ja loput jäi syömättä.

Tänään:

Mansikkapirtelö:  Yllättävän hyvän makuista. Eilisen suklaapirtelön jälkeen odotin kauhulla että miltä tää maistuu mutta tosi hyvä. Ainakin omasta mielestä melkein kuin normaalin pirtelön maku. Me like! :)

Kasvisliemi.

Seuraavaksi ois sit tiedossa patukka. Varmaankin syön tänään pähkinä-suklaapatukan. Ajattelin keittää samalla kahvia niin sais varmaan paremmin alas sen patukan :) Söin tosiaan nyt tänään tuon kasvisliemen tässä välissä, että sain hieman suolaistakin tähän alkupäivään. Eilen söin tosiaan peräkkäin pirtelön ja patukan ja tulikin sit hiukan huono olo.

 

Nyt meinaa kans hieman päätä särkee, mut se on kait ihan normaalia. Ei tää viel mitään isoa oo onneksi. :) Eilen en tosiaan syönyt mitään muuta noiden ruokien lisäksi. Join yhden kupin kahvia, johon lorautin tilkan rasvatonta maitoa, yhden lasin light-limsaa ja yhden lasin light-mehua. Ja tietenkin mahdollisimman paljon vettä yritin juoda. Liikkunut oon eilen pari kertaa noin 30 minuutin lenkin koiran kans ja tänään yks 30 min lenkki. En usko että nyt ois voimia välttämättä mitään puoltatoista tuntia lähtä lenkkeileen. Tuommoset pikkulenkit on just hyviä. :)

 

Jatketaanpas harjoituksia. :)