Eilinen meni syömisten kannalta juuri niinkuin tuossa edellisessä postauksessa suunnittelinkin. :) Oon niin ylpee itestäni. :) Liikuntaakin tuli noin 1h 15 min eilen koiran kanssa lenkkeilyn merkeissä, tosin kahdessa eri osassa. :) Tässä olis nyt tälle päivälle ruokailusuunnitelmaa:

-Aamulla: puuro+soijajugurtti.

-Ennen töihin lähtöä:  jauhelihakeittoa +2xnäkkileipä (+marg. +kurkkua).

-Töissä: 2xruisleipä (marg. +leikkele +17% juustosiivu +salaatti), soijajugurtti. Mahdollisesti myös omena jos jaksan syödä.

-Illalla kotona: puuro +2xnäkkileipä (+marg. +kurkkua)

Nyt tuntuu että motivaatio nostaa taas päätään, ihanaa. :) Mua kyllä helpottaa tosi paljon tuo etukäteen suunnitteleminen. Ei tartte aina miettiä just sillä hetkellä että mitäköhän söisin kun kaikki on valmiiksi suunniteltu. Nälkäisenä kun miettii niin sortuu helposti kaikkeen epäterveelliseen. En oikein osaa sanoa kuinka paljon noista tulee kaloreita mut ei ainakaan liikaa. Mietityttää että onkohan liiankin vähän, mutta menee nyt tämä päivä kuitenkin tällä tavalla. Meen tosiaan iltavuoroon töihin joten en ehdi oikein koirankaan kanssa kovin pitkästi lenkkeillä. Yritän tässä ennen töihin lähtöä käydä pikku mutkan jos vaan ehdin. :) Mittarikin näyttää melkein -30 joten ei tässä kovin pitkää lenkkiä kyllä tarkene tehdä. :/

 

Mukavaa torstaita kaikille! <3