Täällä sitä nyt makaillaan flunssan kourissa. Muutaman päivän ajan on ollut kurkku kipee ja nyt sit tänä aamuna kun heräsin niin ei meinannut ääntä lähteä. :( Tosi kivaa... Noh, nyt tässä menee sit ainakin pari päivää levätessä ja saikkuillessa. Jospa tää olis nopeeta ohi. Ei oo oikein kiva olotila kun meinaa viel päätäkin jyskyttää. En oo kyl ollut koko kesänä kipeänä niin olihan tämä tietenkin odotettavissa. :/

 

Tänään oli sit punnituspäivä. Vaaka näytti 80.7. Pudotusta edellisviikkoon oli siis 600 grammaa mikä on mielestäni ihan kohtuullinen tulos. Puoli kiloa per viikko ois semmonen kiva tavoite :) Maanantaina käytiin poikakaverin kanssa leffassa ja tuli sorruttua syömään karkkeja ja muutenkin sinä päivänä tuli syötyä hieman normaalia enemmän. Ilman noita syömisiä vaakalukema voisi olla parempikin mutta oon kyllä tähänkin ihan tyytyväinen.

 

Saas nähdä miten syömiset sujuu nyt kipeänä. Lenkille en ainakaan voi lähteä, mikä tympäsee mua kyllä aika paljon. Just tällä viikolla mun liikkumiset on sujunut niin hyvin ja nyt sit ei voikaan ainakaan pariin päivään lähtä lenkille. :( Maanantaina kävin 6000 askeleen lenkillä ja tiistaina 5000 askeleen. Maanantain lenkki oli noin 1 tunti ja eilisen noin 45 minuuttia. Pitää vaan nyt malttaa odottaa että paranen ennen kuin lähden lenkkeileen. Syömisetkin on aina kipeenä hieman erilaiset kun normaalisti. Mulle ei ainakaan oikein ruoka maistu kipeenä ja se ruoka sit mikä sattuu maistumaan niin ei useimmiten oo mitään maailman terveellisintä. :/ No, tämä aamu on ainakin lähtenyt ihan hyvin käyntiin: aamupalalla söin 2 ruisleipäpalasta (+marg, leikkele, polar-juusto ja kurkku) ja join kupin kahvia. Sen jälkeen oon juonut muutaman kupin vihreää teetä. Se on kyl ihanaa. :)

 

Taidanpas jatkaa nyt nettisurffailua ja laittaa uuden kupin teetä. :) Parempaa keskiviikkoa teille muille! :)