Nyt on mökkiviikonlopusta selvitty. :) Tosi kivaa oli. Tuli syötyä hieman paremmin kuin normaalisti mutta ei mielestäni mitenkään aivan hulluna (ei siis samaan tapaan mitä aiemmin olisin syönyt). Tottakai tämä varmasti tulee vaikuttamaan tämän viikon punnitukseen ettei paino niin paljon ole pudonnut mutta en anna sen lannistaa. :) Nyt vaan kahta paremmalla tsempillä eteenpäin. ;)

 

Tänään on sit päivä aloitettu kaurapuurolla (höystettynä ruisleseillä) ja koiran kanssa lenkkeilemällä. <3 Ihanaa. :) Kaupassakin tuli jo käytyä ja ei tullut yhtään houtuksia alkaa osteleen mitään herkkuja tai mitään. Tai no okei. Itseasiassa ostin jotain sorbet-jäätelöitä (yhdessä kappaleessa jotain alle 100 kaloria). Ne on mun herkkuja silloin tälläin (ei päivittäin kuitenkaan). Tuolla ne pakkasessa odottaa. :)

 

Kun sais vaan itelle iskettyä päähän tän uuden elämäntavan todellakin elämäntavaksi eikä vain hetkelliseksi dieetiksi. Mun ongelma on aina se että unohdan sit kaikki uudet tavat ja palaan todella helposti takaisin vanhaan. Toivon todellakin että tällä kertaa tämä juttu ois elämän loppuun saakka!