Nyt on ollut tämä ja eilinen päivä onnistuneita syömisten ja liikunnankin suhteen. Oon syönyt terveellisesti. Kohtuullisuus meinas päästä unohtuun eilen iltavuorosta tultua kotiin. Oli niin järkyttävä nälkä että huhhuh! Söin ehkä pari leipää liikaa mut en usko sen kuitenkaan suuremmin tähän projektiini vaikuttavan. Muuten eilen ja tänään on kyl syömiset sujuneet esimerkillisesti. :) Ruokana oli tänään kanawokkia. :P NAM! Lisäsin siihen vielä sieniä lisäksi :P Hyvää ja terveellistä! Oon juonut myös paljon vettä tänään ja eilen. Otin taas vesipullo-systeemin käyttöön niin tulee huomaamattakin juotua paljon vettä. :)

 

Ostin tänään kg lehden kaupasta sieniä hakiessani. Oon aina halunnut tutustua lehteen ja nyt näytti olevan puoleen hintaa myynnissä, joten kaappasin sen siitä lehtihyllyltä. :) Onpahan jotain "järkevää" iltalukemista. Onko kellään kokemusta kyseisestä lehdestä? Kannattaisiko ihan tilata? Onko muita hyviä laihdutusaiheisia lehtiä? Toivoisin tosiaan enemmän laihdutukseen liittyviä juttuja entä kuin liikuntaan.

 

Mulla on kyl taas motivaatio kohillaan, toivotaan sen myös jatkuvan! Mukavaa tiistai-iltaa kaikille ihanille lukijoille! <3