Nyt on sit taas yks viikonloppu ohi. Syömisten kannalta viikonloppu meni kyllä päin honkia, mutta se oli jo arvattavissakin. Vieteltiin poikkiksen ja kavereiden kanssa meillä saunailtaa ja siinähän tuli sit syötyä ja juotua taas monen päivän edestä. Seuraavana päivänä oli pieni krapulanpoikanen, ja sehän tarkoittaa vaan lisää syömistä! Huhhuh. Noh, olo oli sen mukainenkin, että tunsin että olin mässäillyt, joten toivon mukaan otin taas vähänksi aikaa opikseni tästä. Puntarikin näytti tänä aamuna aika mukavaa plussaa keskiviikkoon verrattuna, joten saattaa hyvinkin olla plussaviikko tällä kertaa tulossa :/ Mut minkäs teet, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!

 

Liikuntaa harrastin perjantaina noin kolme tuntia. Päivällä kävin koirulin kanssa lähemmäs kaksi tuntia metässä lenkkeilemässä ja sit käytiin vielä iltapäivästä uimassa ja vesijumpassa. Vesijumppakin oli tosi kivaa pitkästä aikaa. :) Muuten viikkonloppu menikin aika heikosti liikunnan suhteen. Koiran pakolliset ulkoilutukset eilen ja lauantaina ja se oli sit siinä.

 

Aikaisemmin olisin varmaan antanut periksi tälläisen repsahdusviikonlopun jälkeen mutta en nyt! Mulla on motivaatio kohillaan ja on tosi kiva aina nähdä, kun paino putoaa. :) Mä haluan vaan pudottaa enemmän ja enemmän! Just viikonloppuna sanoin kaverille että olis mukava, jos edes joskus elämässäni olisin hoikka. Voisin pukea mitä vaan päälle ja se näyttäis hyvältä. Vaateostokset helpottuis kummasti :D Saisin varmasti lisää itseluottamusta myös, koska sitä mulla ei oo tällä hetkellä paljon ollenkaan. Mä en nyt anna periksi, en millään! :) Nyt on niin erilainen tunne tästä laihdutusprojektista kuin aikaisemmilla kerroilla. NYT ONNISTUN, pakko! :)

 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :) Eikä siskot lannistuta!