Puntari näytti eilen aamulla tasan samaa kuin viikko sitten. Ostin kyllä uuden puntarin joten voi olla että paino olisi muuttunutkin oikeasti johonkin suuntaan. No, tällä uudella puntarilla alan kuitenkin punnitukseni tekemään. :)

 

Viikonloppu on nyt ohi ja se meni aikalailla penkin alle. Perjantaina tuli otettua alkoa enemmän kuin pitkään aikaan oon ottanut. :( Harmittaa kyllä sikana mutta oli hauska ilta. :D Lauantaina piti sit tietenkin hakea krapularuokaa. Hain kebabia salaatilla. Vältin kuitenkin houkutuksen ottaa siihen ranskalaisia. :D Jotain muutakin pientä herkkua tuli syötyä viikonloppuna joten en yhtään ihmettele vaikka paino olisikin samassa pysynyt tai vaikka noussutkin. :/

 

Nyt eilinen ja tämä päivä menee sitten liemiä ja nesteitä syödessä. Huomenna meen sinne paksusuolen tähystykseen ja en saa syödä mitään kiinteää. Eilen meinas olla pää aika kipee mut onneksi tää on huomenna ohi. Mun ruokavalio on nyt koostunut pussikeitoista, mehusta, mehukeitosta, vedestä sekä vihdeästä teestä. Luulen että eilisen ja tän päivän kalorit jää johonkin 1000 tienoille. Pussikeittoja söin eilen 3 ja niissa kaikissa on noin 100 kaloria. Loput kalorit tuleekin sit mehusta. Pakko kuitenkin juoda "sokerimehua", koska muuten en sais paljon ollenkaan energiaa.

 

Tänään sit otetaankin rauhallisesti. Ajattelin käydä pienen lenkin tuossa päivällä ja sit sitä vietelläänkin loppuilta vessanpöntön ääressä kun alkaa tuo huomiseen tutkimukseen liittyvä suolistontyhjennysoperaatio. :( Ette varmaan olis tuotakaan kyllä halunneet tietää. :D Wish me luck!!!