Huhhuh. Mittari näyttää -32. MÄ EN ALA! :( On se kyllä aivan liian kylmä koiran kanssa lenkkeilyyn. Aamupissallakin kun käytin koiraa niin ei se suostunut liikkumaan metriäkään ylimääräistä. Heti kääntyi vaan kotiovea kohti kun sai tarpeensa tehtyä. :/ Eipä tuo itelläkään mikään lämmin ollu.

 

Nyt on mukava mutta haastava viikonloppu tulossa. Tänään mulle tulee viikonlopuksi mun hyvä ystävä kylään. Päästään juorumaan ja hengaileen. :) Huomenna meidän pitäs käydä myös yksissä juhlissa. Molemmat asiat positiivisia mutta haastavia. Miten ylläpidän hyvä ruokavalion seurassa, varsinkin kun tänään ollaan menossa ravintolaan syömään? Pitää varmaan perehtyä kunnolla etukäteen ruokalistaan ja katella ne kaikki terveellisemmät vaihtoehdot sieltä. Väkisilläkin kuitenkin tulee hieman enemmän tänään syötyä mutta pakko yrittää kuitenkin rajoittaa ettei ihan överiksi mee. Toinen haaste on nuo huomiset juhlat. Kyllä mä uskon että kuitenkin selviän niistä hyvin. :)

 

Tänään aamulla puntari näytti mukavia tuloksia mut en siitä viel sen tarkemmin kerro. Maanantaina sit virallinen punnitus niin nähdään mitä tämä viikko on saanut aikaan. :) Itellä ainakin ihan positiiviset fiilikset ollut nyt. Katotaan vaan ensin että miten tää viikonloppu meneepi. :D

 

Mukavaa pakkaspäivää kaikille! <3